YHTEISTYÖ PAREMPAAN MAAILMAAN

New Wave Group uskoo, että kestävät ratkaisut edellyttävät monien eri toimijoiden osallistumista; sekä yrityksen, kansainvälisten yhteisöjen ja järjestöjen. Tässä yleiskatsaus verkostoista, joiden kanssa Hefa ja New Wave Group on yhteistyössä.

 

BSCI logo

BSCI (Business Social Compliance Initiative)

BSCI on eurooppalaisten kauppaketjujen kehittämä sosiaalisen laadunvalvonnan malli, jonka tavoitteena on ns. riskimaiden tavarantoimittajien työolojen parantaminen kansainvälisten sopimusten vaatimalle tasolle sekä selkiyttää ja yhtenäistää yritysten tekemää tavarantoimittajien valvontaa. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa.

www.bsci-intl.org

 

 

ACCORD logo

Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh

Accord on sitova sopimus jonka tarkoituksena on parantaa Bangladeshin tekstiiliteollisuuden rakennus- ja paloturvallisuutta. Accord tekee tarkistuksia, pitää paloturvallisuuskoulutuksia sekä kunnostaa rakennuksia alueella.

www.bangladeshaccord.org

 

 

Textile Exchange

Textile Exchange

Textile Exchange on ei-kaupallinen organisaatio, joka työskenteleetekstiiliteollisuuden vastuullisen laajenemisen sekä luomupuuvillan tuotannon puolesta.

www.textileexchange.org

 

 

Kemikaliegruppen

Kemikaliegruppen

Kemikaliegruppen on Swerea IVF perustama ja sen tarkoituksena on levittää uusinta informaatiota kemiaan ja ympäristöön liittyviin kysymyksiin. Ryhmän tarkoituksena on olla tukena ja kehittää oikeudellisia välineitä sekä muuta toimintaa kemikaalialalla.

www.kemikaliegruppen.se

 

 

Clean Shipping Index

Clean Shipping Index

Clean Shipping Indexin tavoitteena on vaikuttaa laivayhtiöitä käyttämään puhtaampia aluksia antamalla korkeat pisteet tehokkaimmille aluksille. Kuljetusten ostajat voivat käyttää Clean Shipping Indexiä laskeakseen ja minimoidakseen ekologisen jalanjälkensä

www.cleanshippingindex.com