Corporate Social Responsibility

Ympäristö ja etiikka ovat kaksi tärkeää kysymystä, jolle asetamme painoarvon Hefalla. New Wave Groupilla on visio kestävästä kasvusta, jonka ilman muuta jaamme. On tärkeää käyttää liiketoiminnan ratkaisuja, jotka eivät ole pelkästään taloudellisesti edullisia, mutta myös kestäviä yhteiskunnan ja ympäristön näkökulmasta.

Corporate Social Responsibility (CSR) tarkoittaa yrityksen vastuuta yhteisössä, huomioonottaen sekä ihmisen että ympäristön. Se sisältää esimerkiksi pyrkimyksemme parantaa työoloja tuottajamaissa, tehostaa kuljetusta ja logistiikkaa ja käyttää materiaaleja, jotka ovat orgaanisia tai ympäristömerkittyjä.

Tavoitteena on vähentää kielteisiä vaikutuksia ja maksimoida myönteiset vaikutukset. Siksi pyrimme aktiivisesti integroimaan kestävän kehityksen kysymykset osaksi konsernin ydinliiketoimintaa.

Voit lukea lisää siitä, miten työskentelemme ympäristö- ja eettisten standardien kanssa CSR-esitteestämme. Olemme keränneet kaikki tiedot tärkeistä toiminnoista, yhteistyöstä ja tulevaisuuden tavoitteista.

CSR-folder